Tegelverf zwart

Tegelverf is de laatste jaren erg populair geworden, net zoals de kleur zwart de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen in het interieur. Tegelverf zwart is dan ook het beste van deze twee werelden! Je ziet dat zwarte tegelverf vaak gebruiktĀ Tegelverf zwartwordt voor tegels te verven in de badkamer maar ook in de keuken. Hierbij wordt er vaak gebruikt gemaakt van mat zwarte tegelverf of zijdeglans. Meestal kun je de tegelverf zwart niet kant en klaar kopen, maar kun je deze op kleur laten mengen.

Zwarte tegelverf

Histor zwart

Histor Perfect Finish wandtegels is een zijdeglans tegelverf die je op kleur kunt laten maken bij onder andere onderstaande bedrijven. Deze tegelverf is uitermate geschikt voor op wandtegels zoals in de keuken of in de badkamer (met uitzondering van de natte ruimtes). Ook de tegels op het toilet kunnen hiermee een mooie make-over krijgen!

De Verfzaak Bekijk prijs

Alabastine tegelverf zwart

Ook de tegelverf van Alabastine kun je op kleur laten maken.

Tegelverf zwart voor in de badkamer

Wil je de tegels in je badkamer zwart gaan verven? Dan kun je het beste kiezen voor Alabastine warmwaterbestendige tegelverf. Deze kan – zoals de naam al zegt – namelijk goed gebruikt worden in ruimtes waar warm water is zoals de douche en het bad. Deze twee componenten tegelverf kan ook op kleur gemengd worden en is dus verkrijgbaar in verschillende tinten zwart.